"Yaklaşık üç yıldır görev yaptığım güzel ilçemizden, Antalya / Muratpaşa Kaymakamlığına atanmam dolayısıyla ayrılmaktayım. Çalıştığım süre boyunca halkımızın şahsıma gösterdiği sevgi, saygı, ilgi ve destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Görev yaptığım sürede, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu şiarıyla ilçemiz için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Kamu kuruluşları ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına imkânlarımız ölçüsünde yetişmeye çalışırken, kamu yararını ön planda tutarak adil, tarafsız, şeffaf ve insan odaklı bir yönetim anlayışı ile idare etme gayreti içerisinde oldum.

Hendek ‘i her daim çok güzel duygularla anacağım. Bu güzel duyguları yaşamama sebep olan bu ilçede huzurla çalışmamızı sağlayan başta Sayın Valimiz Ahmet Hamdi NAYIR ‘a, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluş temsilcilerine, değerli mesai arkadaşlarıma, yerel basına ve tüm Hendeklilere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygularla, çok sevdiğim Hendek ’e ve Hendeklilere veda ederken, herkesten helallik diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."