İlçemiz Hendek den geçmekte olan TEM Otoyolu Beyköy Mahallesi mevkiinde sabah saatleriyle saat 10:30 sularında tek taraflı yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Bugün sabah saatleriyle saat 10.30 sıralarında Sakarya İli  Hendek ilçesi Beyköy Mahallesi mevkii TEM otoyolu İstanbul Ankara  İstikametine gitmekte olan Kürşat OKTAN (45) isimli şahsın sevk ve idaresindeki  80 GJ 999 plakalı Mercedes marka tır aracı  ile seyir halinde ilerlediği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Hendek TEM Otoyolunda kaza…2 Kişi yaralandı...

Yaşanan Hakimiyet kaybı sonrasında tır ve tıra bağlı dorseyi yola devrilmesi sonucu araç şoförü olan  Kürşat OKTAN ve yolcu olarak bulunan Baki YALÇIN (20) hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Bölgeye sevk edilen İlçe Jandarma komutanlığı timleri , Trafik ekipleri ile koordineli bir şekilde kaza mahallindeki kişi ve araçların kaldırılması için yoğun çaba gösterdi.

Hendek 112 ekipleri tarafından tedavisinin yapıldığı herhangi bir hayati tehlikesi bulunmadığı, yolun trafiğe açılma çalışmaları devam ettiği belirtiliyor.

Yaşanan  Tek taraflı yaralanmalı ve maddi hasarlı  trafik kazası  olayı ile ilgili Hendek Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda adli soruşturmaya başlandığı öğrenildi.