Ülkemizin 31 ilinde Korona kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi. Buna göre Sakarya ili ve Hendek ilçesinde de sokağa çıkma yasağı uygulamaya alınacak. Sokağa çıkma yasağının detayları geliyor…

Tüm ülkede 31 il genelinde coronavirus yayılımlarının giderek artması nedeniyle tedbir amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 

Buan göre ilçemiz Hendek'te De sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başlanacak. 

Sokağa çıkma yasağı koşul ve şartları konusunda genel bilgiler ilerleyen dakikalarda paylaşılacak…

Sokağa çıkma yasağının süresinin 2 gün ( İki Gün ) süreyle gerçekleşeceği öğrenilirken, koşul ve şartların ne ve neşekilde olduğu konusunda detaykar ilerleyen dakikalarda paylaşılacağı öğrenildi.

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre ; 

10.04.2020 tarihli saat 24:00 ile başlamak suretiyle  12.04.2020 tarihi saat 24: arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz ( Adana , ankara, Antalya , Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hayat, İstanbul, İzmit, Kahramanmaraş , Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla Orgu, Sakarya , Samsun , Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içerisinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır. 

Saat: 22:15 itibariyle valiliklere gönderilen genelgenin tüm detayları kamuoyu ile paylaşılacağı bildirildi.