Yavuz Sultan Selim Caddesinin çehresi değişiyor

Hendek Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Caddesinde tamamlanan alt ve üst yapı düzenlemeleri sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışması başladı. Büyükşehir’e teşekkür eden Başkan Babaoğlu, “Yavuz Sultan Selim Caddesi yeni haliyle Hendek’imize hayırlı olsun”

YENİLENDİ

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından TIR’cılar Kooperatifi ve Özel Eğitim Okulu önünden geçen ana yolda başlatılan çalışmalar sonrasında yağmur suyu hatları hızlıca tamamlanarak ardından zemin sağlamlaştırması yapıldı.  SASKİ ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar neticesinde SASKİ kanalizasyon hattı çalışmalarını da tamamladı. 400 metre uzunluğunda bordür yapılan yolda, 280 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde trafik yolu ve 2 metre genişliğinde kaldırım yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından asfaltlama çalışması başlatıldı.

BÜYÜKŞEHİR

Hendek Belediyesi ekiplerinin yer aldığı çalışmalarda asfalt atılan cadde yeni çehresiyle vatandaşların yüzünü güldürdü. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Caddede incelemeler yapıp Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ömer Salih Altun’dan bilgiler alan Başkan Babaoğlu, asfalt çalışması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür etti.  Başkan Babaoğlu, Hendek’in tüm sorunların bir bir çözüme kavuştuğuna dikkat çekerek, “Yavuz Sultan Selim Caddesi yeni haliyle Hendek’imize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Babaoğlu daha sonra Yenimahalle Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli ve vatandaşlarla sohbet ederek çalışmaları değerlendirdi.