Hendek Belediyesinin Nisan ve Mayıs Aylarında Açıklanmayan Asfalt serim planı Haziran Meclisinde açıklanıp açıklanmayacağı bekleniyor... ?  Meclis Yine toplanıyor 3 Madde görüşülecek. Eğer ek madde eklenmez ise 3 dk sürecek olan kararlar için tüm meclis üyeleri Meclis toplantı salonunda Hendek'e sunulan veya sunulamayan hizmetlerle ilgili toplantı gerçekleştirecek... 

"HENDEK MECLİSİ 3 MADDEYLE TOPLANIYOR

Hendek Belediyesi Haziran ayı olağan Meclis toplantısı 1 Haziran Çarşamba günü saat 15.00’da Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah / Toplantı salonunda yapılacak.

NİKAH SALONUNDA

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başkanlığında yapılacak olan Haziran ayı olağan meclis toplantısında 3 gündem maddesi görüşülerek meclis üyelerinin oylamasına sunulacak.

Haziran ayı olağan Meclis Toplantısı 1 Haziran Çarşamba günü saat 15.00’da Atatürk Parkı içindeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda gerçekleşecek.

Meclis gündemi belediyenin resmi sitesi olan web  adresinde düzenli olarak yayınlanırken, meclis toplantısı da belediyenin resmi Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak."