Edinilen bilgilere göre bugün saat 17:34 sularında Hendek D-100 karayolu Kargalıhanbaba mevkiğinde, hafriyat kamyonu ile bir otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdiği iki kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Otomobilin, Orman köy istikametine seyrettiği , Hafriyat kamyonunun ise Hendek istikametine gelmekte olduğu, dilsiz deresi köprüsünü mevkiğinde yer alan, hafriyat kamyonları için oluşturulan yol dönüşünden dönen, özel bir hafriyat firmasına ait kamyon, yolu bölmekte olduğu esnada karşı yönden gelmekte olan otomobil ile çarpıştığı öğrenildi.

Otomobilde bulunan, M.A ve şoför H.A , yaşanan trafik kazasında yaralandıkları, 112 ve İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek, yaralıları hastaneye sevk ettiği, İ.A nın ise olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

O.B  yönetimindeki 49 plakalı dorseli hafriyat  kamyonu sürücüsü ise kazadan yaralanmadığı, durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay yerinde geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.

Bir süre önce başlayan kuzey marmara otoyolu için bölgemiz Hendek’ten dolgu malzemesi çekmekte olan hafriyat kamyonları, D-100 karayolunu hafriyat çamur deryasına çevirmekte ve bu nedenlerden ötürü yol kaygan olmaktaydı.

Sürücülerden gelen şikayetler sonrasında durum haberleştirilmişti. Bölgede yer alan dinsiz deresi köprüsünün yanında, bölgeye harfriyat malzemesi çeken kamyon filoları, D-100 kara yolunu kulanan sürücülere korkulu anlar yaşatmaktaydı.