HENDEK KALICI ÇÖZÜMLERLE GELECEĞİNİ İNŞA EDİYOR

Hendek’te dört bir yanda asfalttan alt yapıya yağmur suyu hattından tüm alanlarda yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini anlatan Başkan Turgut Babaoğlu, “Kalıcı çözümlerle ve projelerle şehrimizin 50 yılını planlayarak hizmetlerimize yön veriyoruz” dedi

HER YERDE ÇALIŞMA VAR

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, ilçe genelinde yapılan düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından günlük olarak tespit edilen ve değerlendirilen çalışmalar neticesinde, ekipler tam kadro halinde Hendek sokaklarında gün boyu hummalı çalışıyor. Ekipler son olarak Köprübaşı mahallesinde kaldırım ve cep otopark çalışması yaparken, Kazımiye Köprüsü inşaatı ve Zeki Cömert parkı inşaatına devam etti. İlçenin farklı bölgelerinde ulaşımı riske atan ağaçlarda budama yapılırken, Yeni Mahalle’de kaldırım ve cep otoparkların tamamlandığı alanlar asfaltlanmaya başladı.

HENDEK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Ekipler ayrıca yağmur suyu hattı inşası ve kanal açma ile Hendek zirvesinde kar küreme ve yol açma mesaisine devam ederken Başkan Babaoğlu, “Vatandaşlarımızın mutluluğu adına 91 mahallemizde işbirliği içinde, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla gönül gönüle nerede ne eksik varsa çözülüyor. Hiçbir mahallemizde sorun olsun istemiyoruz. Biz kalıcı çözümlerle geleceğe bakmak, neler yapabiliriz bunları konuşup adımlar atmak hedefindeyiz. Vizyonumuz gereği günlük değil en az bu şehrin 50 yılını planlayarak hizmetlerimizi koordine etmek zorundayız. Hendek için çok çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.