Başpınar Mahallesi, Muammer Sencer Caddesi üzerinde yer alan İlçe Tarım Kooperatifinden yem alan bir sürücü, çarşı merkezinden gelmekte olan motosikleti görmeden yola çıkması sonucu kaza meydana geldi.

Meydana gelen kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Hendek Muammer sencer caddesi üzerinde otomobilinin bagajına yem yükleyen bir sürücü ve birkaç kişinin yer aldığı otomobil, park alanından çıkmak üzere, caddeye doğru manevra yaptı. Manevra esnasında caddeyi kullanmakta olan motosiklet sürücüsü, otomobile çarpmamak için fren yapması sonucunda motosikletten düşerek başından yaralandı.

Meydana gelen kaza anın çevrede yer alan bir işletmenin kameralarına yansıdı, otomobilin, bir anda Sinyal vermeden yola çıkması,  arkadan gelmekte olan motosiklet sürücüsüne ağır ödetiyordu.

Motosiklet sürücü yaşamış olduğu durumu anlatırken Hendek’te sürücülerin, sinyal alışkanlığı olmadığı bu nedenle madi ve manevi kazaların sıkça yaşandığını belirterek, bu tarz kazaların yaşanmaması ve sürücülerin motosikletlilere karşı daha duyarlı olmasını rica etti.