Bir çok alanda su baskınlarının yaşandığı ilçemiz Hendek’te 2017 yılından beri çözüm beklediklerini belirten Hendek Çamlıca Camili mahalle sakinleri, her yağışta bahçelerini su basmasından bıktıkları nı, yağışlı günlerde uykuları kaçtığını, yağışlar sonrasında temizlenmeyen dere yatakları sineklere davetiye çıkardığını belirterek sitemde bulundular.

Dün yaşanan su baskını sonrası, sabah saatlerinde yetkilileri arayarak yardım istediklerinde, ikinci bir şok yaşadıklarını belirten bölge sakini, belediyeyi arayıp bilgi verdiklerinde aldıkları yanıtla şok olduklarını belirtti.

Vatandaş Belediyeyi arayarak durumu anlatıp izah ettiğinde belediye yetkililerinden  ‘Daha acil işlerin olduğu belirtildi’ şeklinde aldıkları yanıtla ikinci şoku yaşadıklarını, sabah saatlerinden bu yana kendi imkanlarıyla su kanallarını temizlediklerini belirtiler.

Hendek'te derenin yatağı değişti, vatandaş yetkililere böyle seslendi...

Hendek Çamlıca Camili mahalle sakinleri geçmişten bu güne mahallerine çivi bile çakılmadığını idda ederek yetkililerin bu tutumlarına anlam veremediklerini belirterek,  yaşana bilecek büyük sağanak yağışlarda daha büyük problemlerle karşılaşmamak için kanal ve derelerinin temizlenmesini istediler.

Hendek'te derenin yatağı değişti, vatandaş yetkililere böyle seslendi...