HENDEK BELEDİYESİNDEN O YOL İÇİN UYARI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla şehir merkezini kapsayan yağmur suyu hattı çalışmasında ilk etap başlıyor.  Bu kapsamda Cumhuriyet Meydanından Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi istikametine giden yol  ( Havuz - Remzi Efendi Caddesi taksi durakları arası) ulaşıma kapalı olacak

BU GECE BAŞLIYOR

Hendek Belediyesi yağmur suyu yenileme ve güçlendirmesi kapsamında 7 Ekim Çarşamba gecesi Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi, Remzi Efendi Caddesi Kesişimi Taksi Durakları önünden çalışmalara başlayacak. Bir hafta sürmesi beklenen çalışmaların Cumhuriyet Meydanı Belediyemiz önünde bulunan havuzun bulunduğu noktada tamamlanması bekleniyor.

Hendek'in Bu Caddesinde yağmur suyu hattı projesine başlanacak...

YAĞMUR SUYU SORUNU BİTECEK

Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan duyuruda şu uyarılar yapıldı; “Şehir merkezinin alt yapısını güçlendirmek adına AGDAŞ, SEDAŞ ve SASKİ ekiplerinin katılımıyla ilk kazma vurulacak. Eskiyen yağmur suyu hatlarının tıkanması ve yetersiz kalması nedeniyle başlayacak olan çalışmalar etap etap Muammer Sencer Caddesi ile devam edecek ve Uludere’ye deşarj edilecek.

EKİPLER GECE ÇALIŞACAK

İlk etap çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın mağdur olmamaları ve çalışmaların daha hızlı ilerlemesi adına gece mesai planlaması yapılmıştır. 7 Ekim Çarşamba gecesi başlayacak ilk etap çalışmanın en geç 13 Ekim Salı günü tamamlanması hedeflenmektedir.

1 HAFTA YOL TEK ŞERİT KAPALI OLACAK

Bu süre içinde Cumhuriyet Meydanı istikametinden Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi istikametine giden yol (taksi durağına kadar) kapalı olacaktır.  Vatandaşlarımızın bu süre içinde alternatif güzergahları kullanmasını önemle rica ediyoruz.

Hendek'in Bu Caddesinde yağmur suyu hattı projesine başlanacak...