8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, belediyedeki bayan personelin kadınlar gününü kutladı.

Başkan Püsküllü, Hendek Belediyesi’nde çalışan bayan personeli kahvaltıda ağırlayarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Moss Kafe’de bayan personel ile biraraya gelen Başkan Püsküllü ’ye,  Personel Müdürü Harun Kaynak eşlik etti.

Başkan Püsküllü, Kadınlar Gününü kutlayarak “ Tarihimiz boyunca kadınlar bizim emanetimizdir, en değerlilerimizdir, annelerimizdir, kardeşlerimizdir. Kadınlarımız ekonomiye, siyasete ve herşeye katkı sağlıyorlar. Biz belediyede sizlerin çalışmalarından memnunuz. Kadının, toplumumuzda özel bir yere sahip olduğunu hatırlatmak istiyorum. Sosyal hayatın her alanında kadının yer alması toplumun değer kazanmasına ve kalitenin artmasına neden olmaktadır. Bu bilinçle bizlerde ortaya koyduğumuz hizmetlerde kadını her zaman hak ettiği o özel yerde tuttuk. Yaklaşık 5 yıldır sizlerle birlikte mesai harcayarak, ilçemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağladık

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ben bu anlamda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” Dedi. Başkan İrfan Püsküllü,  bayan personele hediye takdim etti.  Hendek Belediyesi personeli, Başkan Püsküllü’ye jestinden dolayı teşekkür ettiler.