MAHALLELER YATIRIMLARLA GÜÇLENİYOR

Hendek’in sokaklarında hayata geçirilen alt ve üst yapı çalışmaları hızla devam ederken Hendek Belediyesi muhtarların işbirliğinde 6 mahalleye yenilenen ve yeni yapılan muhtarlık binaları kazandırdı. Başkan Turgut Babaoğlu her alanda hizmetin arttığını ifade ederek, “Daha güzel ve daha çok hizmeti etap etap hep birlikte hayata geçireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

MUHTARLIK BİNALARI

Mahallelerde hizmet seferberliğini her alanda sürdüren Hendek Belediyesi, mahallelerinin gelişimi ve sorunların en aza inmesi için muhtarlarla yaptığı işbirliğini güçlendirmeye devam ediyor. Mahallelerin temsil noktası olan muhtarlıklar yeni yapılan ve yenilenen hizmet binalarıyla vatandaşın kullanımına sunuluyor. Daha önce Yeniköy, İkbaliye, Aktefek, Hüseyinşeyh ve Karatoprak Mahalle Muhtarlıkları, muhtarlarımızla ortaklaşa yapılan çalışmalarla tamamlanarak yenilendi ve hizmete alındı. Son olarak 75 metrekareden oluşan Kargalıyeniköy Mahalle muhtarlığı belediye tarafından yapılarak tamamlandı. Çevre düzenlemesi yapılan yeni muhtarlık binası mahallelinin beğenisini topladı.

Hendek'te 6 mahalleye muhtarlık binası kazandırıldı...

HER ALANDA HER YERDE

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ 91 mahallemizde her alanda alt ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte projelerimizi devam ettiriyoruz. Sosyal, kültürel ve spor alanında faaliyetler hız kesmeden sürerken Hendek’te tüm vatandaşlarımıza dokunacak hizmetleri bir bir hayata alıyoruz. Muhtarlık hizmet binaları mahallelinin ortak kullanım alanı olan bir yerdir. 5 muhtarımızla 5 mahallede yenilenerek sosyal ve kullanım alanları güçlendirilen muhtarlık binalarını hizmete aldık. Kargalıyeniköy’de yeni bir tane yaparak tamamladık. Biz Hendek’i hep birlikte yönetip, hemşehrilerimizin gücüyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha güzel ve daha çok hizmeti etap etap hep birlikte hayata geçireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.