2. Tarım ve Hayvancılık Fuarı 24-27 Ekim’de24-27 Ekim

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve 160 firmanın katıldığı, 61 bin kişinin ziyaret ettiği fuar bu yıl 24-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret eden Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı ve GL Platform Fuar Genel Müdürü Gül Ceylan fuar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan  bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan fuar da her şeyin en iyi şekilde olması için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, Başkan Turgut Babaoğlu’na fuarla ilgi bilgi verdi.

2. Tarım Fuarı

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, geçen yıl fuarın ilk kez düzenlenmesine karşın Sakarya'nın tarım ve hayvancılıkta geldiği noktayı göstermesi açısından önem taşıdığını belirterek “İlk olması nedeniyle fuar sürecinde zorlandığımız anlar oldu. Ancak güçbirliği yapan Sakarya tüm zorlukları teker teker aştı ve başarılı bir fuar gerçekleştirdik. Bölgenin turizm, ticaret, sanayi ve hizmet sektörünün yanında tarım ve hayvancılığı ile de ön plana çıkması için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Bu yıl inşallah eksikleri gidermiş olarak başarılı bir fuar gerçekleştireceğiz ”dedi.

Tarım kenti

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Hendek ilçesinin tarım kenti olduğuna dikkat çekti. Babaoğlu Sakarya’nın dünyanın en yaşanabilir kenti olduğunu ifade ederek, ‘Eşine az rastlanır eşsiz coğrafyası, jeopolitik önemi, lojistik üstünlüğü ile kalifiye insan gücü, Sakarya’nın gücüdür. Zarar vermeyecek yararlı yatırımları şehrimize  kazandırmaya hazırız. Tecrübe paylaşımlarını gerçekleştirdiği yeniliklerin paylaşıldığı fuarları da önemsiyoruz.  Bölgemizin fuarcılık sektörü bakımından geliştirilmesi ve stratejik ticari arz ve talep buluşma noktası haline getirilmesi için işbirliğine hazırız.”dedi. Başkan Babaoğlu ve Borsa Başkanı Adem Sarı fuara tüm Sakaryalıları davet etti.