ULAŞIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ulaşım trafik eylem planı kapsamında Başpınar mahallesi Cumhur Yüzlü Caddesi, 1143 sokak ve Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Caddesinde kaldırım yenileme ve 195 araçlık cep otopark yapılması için çalışmaların başladığını açıkladı

Hendek şehir merkezinde ulaşım eylem planı uygulamaları gerçekleştirilecek

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, şehrin merkezinde başlatılan ve ulaşıma da nefes aldıracak, yenileme çalışması hakkında bilgiler verdi. Başpınar mahallesi Cumhur Yüzlü Caddesi, 1143 sokak ve Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Caddesinde çalışma başlatıldığını açıklayan Başkan Babaoğlu, “ Şehrin tüm genelinde başlattığımız çalışmalara bir yenisini daha ekledik. Toplam uzunluğu 650 metreyi bulan ve önemli bir akışa sahip olan güzergahta 195 araçlık cep otopark ve çift taraflı kaldırım yenileme çalışması yapılacak. Güzergah üzerinde ekiplerimiz tarafından çalışmalar başlatıldı. Hız kesmeden ve ara vermeden devam edecek çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

ULAŞIM EYLEM PLANI

Başkan Babaoğlu, “Ulaşım Eylem Planı kapsamında başlatılan bu çalışma tamamlandığında belirtilen güzergahta ulaşım büyük oranda rahatlayacak. Hatalı parklanmadan kaynaklı sıkıntıların en aza indirilmesi planlanırken, Pazar yeri ve kurumlara giden vatandaşlarımızın kullandığı bu güzergah yayalar açısından daha konforlu ve güvenli bir hale kavuşacak. Ulaşımda rahatlık ve konforun yanı sıra  sokak ve caddelerimiz modern bir görünüme kavuşacak. Hendek’imize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Hendek şehir merkezinde ulaşım eylem planı uygulamaları gerçekleştirilecek

ÇALIŞMA YAPILACAK ALANLAR

Osman Gazi Caddesi kesişimi (Sarılar Pastanesi önü) Cumhur Yüzlü Caddesinden başlayan çalışmalar, 1143 numaralı sokaktan (Vergi Dairesi yanı) geçerek Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Caddesi güzergahından devam edecek. Ardından Şehit Ali Gaffar Okkan Bulvarı kesişimin de (Şifa Pastanesi önünde) son bulacak. Bahse konu güzergahta yapılacak olan yenileme çalışması nedeniyle sökülen kullanılabilir nitelikteki kilitli parke taşları ise paketlenerek ihtiyaç olan başka bir alanda değerlendirilecek.