Hendek Ticaret Merkezinde Her Hafta Kurulan Salı Pazarında Uygulanan Hes Kodu Uygulamasına bu hafta son verildi.

Uygulanmadı uzunca bir süredir açık olan bazı kapılar kapatılarak pazar yerine girmek isteyen vatandaşlara uygulanan HES Kodu sorgulamasına bu hafta uygulanmaması düşündürdü.

Uzunca bir süredir Pazar yeri giriş ve çıkışlarında Hendek ilçe Emniyet Müdürlüğü , İlçe Jandarma Birimleri,  Hendek Belediyesi Personeli ve vefa sosyal destek ekipleri tarafından ortaklaşa sürdürülen HES Kodu Uygulamasına geçilmişti. Bu uygulama sayesinde karantina altında olması gereken onlarca kişi salı pazarına girişleri yetkililer tarafından engellenmişti.

İlçemiz Hendek Geçen Hafta ilk sırada yer almış bu hafta ise ilk beşte yeralarka riskin sürdüğünü bir kez daha gözler önüne sermişken, bu Hafta Kurulan Salı Pazarına Girişlerde HES Kodu uygulaması yapılmaması vatandaşları düşündürdü.

Hendek Salı Pazarında  ( HES ) Kodu sorgulamasına  son verildi...

Vatandaşlar daha önce salı pazarına girişlerde uygulanan HES Kodu uygulamasından memnun olduklarını,  pazar yerinde gönül rahatlığı ile alışveriş yaptıklarını paylaşırken daha önce uygulanan HES Kodu uygulamaları sayesinde karantina altında olması gereken kişiler tespit edilerek, pazar yerine girmesi engellenmişti.

Hendek Salı Pazarına girmeden engellenmişti HES Kodu Uygulanmamasına yetkililerce son verildi öğrenildi.