İlçemiz Hendek’te 2. Organize Sanayi Bölgesinde geçen yıl kurulduğu belirtilen, Sentetik Eldiven üretecek olan eldiven fabrikasında işe alınan 60 kadar çalışan işten çıkarıldıklarını belirttiler.

Dün yaşanan işci kıyımında T. E. Deposu bağlı olduğu Öğrenilen ve 1 sene önce sentetik eldiven üretmek üzere kurulan G. T. adaklı eldiven üretim fabrikasında işten çıkarıldıklarını öğrenen çalışanlar haklarını istediklerini belirttiler.

Hendek'te fabrikadan parasını alamayan işçiler hakkını istiyor Hendek Organize Sanayide faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan işçiler, maaşlarını alamadıkları için işten ayrılma kararı aldı.

Hendek Organize Sanayi'de faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan işçiler, 2 aydır maaşlarını alamadıklarını öne sürerek işten ayrılma kararı aldı. 

Haklarının kendilerine iade edilmesini isteyen işçiler, fabrika önünde yaptıkları açıklamada, ; 

Hendek OSB de İşçi Kıyımı… İşçiler Haklarını istiyor…

“İki aydır maaşımızı alamadığımızdan dolayı toplu olarak işten ayrılıyoruz. Mağduruz, sıkıntı ve problemlerimiz çok. Haklarımızın bize iade edilmesini istiyoruz. Hepimiz aile geçindiriyoruz. Artık dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.

Hendek OSB de İşçi Kıyımı… İşçiler Haklarını istiyor…

Hendek 2.OSB de yer alan Fabrikada yaşananlarla ilgili olarak firma yetkililerine ulaşmak üzere sürdürdüğümüz girişimlerde sonuçsuz kalırken, işçilerin neden ve niçin çıkarıldığı fabrikanın faaliyetini sürdürüp sürdüremeyeceği konusunda hiçbir bilgi ve yetkiliye ulaşılamadı. 

Hendek OSB de İşçi Kıyımı… İşçiler Haklarını istiyor…