İlçemiz Hendek de 2021 yılının ilk 3 ayında Polis ekiplerinin sürdürmüş olduğu başarılı operasyonlar sonucu verdi.

İlçemiz Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Sakarya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ilçemiz Hendek de gerçekleştirdikleri 2021 yılının ilk üç ayında  uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında sürdürdükleri çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde kullanımı ve uyuşturucu madde ticaretine yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda, 46 gram esrar maddesine , 83 gram skunk maddesine , 260 gram sentetik kannabinoid bonzai maddesine, 15 adet sentetik hap maddesine , 4 adet dişi hint keneviri bitkisine ,  4 gram metamfetamin uyuşturucu maddeleri ele geçirdiği öğrenildi.

Hendek Narkotik Timleri Uyuşturucuya geçit vermiyor.

Bu maddelerle ilgili olarak 40 şahıs hakkında Türk Ceza Kanunun 191. maddesi gereğince kullanmak İçin Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya Bulundurmak suçundan işlem yapılırken, 5 şahıs ile ilgili olarak Türk Ceza Kanunun 188. maddesi gereğince uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Hendek Narkotik Timleri Uyuşturucuya geçit vermiyor.

Bunların Dışında sürdürülen çalışmalar neticesinde ilçemiz Hendek de “Uyuşturucu madde ticareti” yaptığı tespit edilen S.Z. (38), D.S. (29) ve Y.M. (33) isimli 3 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildiği öğrenildi.