“Hendek itfaiye binası baharda hizmete başlayacak”

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Hendekli Muhtarları makamında ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Hendek diğer ilçelerimiz gibi çok özel bir yere sahip. Muhtarlarımızdan gelen talepleri öncelik sıralamasına koyarak bir bir çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah ilçemizde 91 mahalleye hizmet sunacak yeni itfaiye binamızı da bahar aylarında tamamlayarak bölgeye kazandıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Hendekli Muhtarları makamında ağırladı. Nazik ziyaretleri için Dernek Başkanı Kula ve Hendekli muhtarlara teşekkürlerini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Hendek diğer ilçelerimiz gibi çok özel bir yere sahiptir. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Muhtarlarımızdan gelen talepleri öncelik sıralamasına koyarak bir bir çözüme kavuşturmaya gayret göstereceğiz” dedi.  Hendek Muhtarlar Derneği Başkan Emin Kula ise geçmişe göre Hendek’in modern bir ilçe olma yolunda çok yol kat ettiğine dikkat çekerek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Hendek Muhtarları Başkan Yüceyi ziyaret ettiler..

İlçemiz geçmişe göre çok yol kat etti

Hendekli muhtarların taleplerini aktarmak adına söz alan Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, “Bu mübarek Regaip gecesinde bizleri ağırladığınızdan derneğim ve Hendekliler olarak teşekkür ederiz. Hendek ilçemizde toplam 91 mahallemiz var. Daha önce bir vesile ile tüm mahalle muhtarlarımızla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelmiştik. Orada mahallelerimizin öncelikli taleplerini sizlerle paylaşmıştık. O günden bugüne birçok sorunumuz çözüme ulaştı. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Maalesef ki tüm dünyayı saran koronavirüs pandemisi sebebiyle bazı sorunlarımızı ertelemek zorunda kaldık. Bizler biliyoruz ki çok çalışıyorsunuz. Mahallerimizin öncelikli sorunlarını çözüme ulaştırma konusunda Başkanımız Ekrem Yüce’nin elinden gelen tüm gayreti gösterdiğine inanıyoruz. Geçmişe göre ilçemiz çok yol kat etti. İlçemizde su ile ilgili sorunlarımız neredeyse tamamen yok oldu. İnşallah bu zor günleri atlatır ve el birliği ile hem ilçemizi hem de şehrimizi daha modern bir görünüme kavuşturulur” ifadelerini kullandı.

Hendek’e 8 milyon lirayı aşkın yatırım

Hendek’te gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yüce, “Hendek’te 22 ayda yol bakım ve yapım çalışmaları için 8 milyon lirayı aşkın yatırım yaptık. Kadifekale, Güney Mahalle, Güney - Kadifekale, Kırıktepe, Bıçkıatik, Esentepe, Yavuz Sultan Caddesi ve Yeşilyurt – Hacıkışla bölgelerimizde asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah ilçemizin ihtiyaç duyulan diğer bölgelerine de asfalt programımız doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Hendek ilçemizde yol bakım ve yapım çalışmalarının yanı sıra birçok yatırımı hayata geçiriyoruz. Afetlerde ve yangınlarda önemli bir görev üstlenen itfaiye teşkilatımızın daha modern tesislerde verimli hizmet verebilmesi için ilçelerimizdeki hizmet binalarını yeniliyoruz. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız marifetiyle çalışmalarını sürdürdüğümüz Hendek itfaiye binamız da yükselmeye devam ediyor. Binanın kaba betonarme kısmı tamamlandı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan Hendek İtfaiye Hizmet Binamız, 91 mahallemize hizmet sunacak” dedi.