Yeni Muhtarlar Derneği Başkanı Yukarı Çalıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yağlı oldu.Kongrede Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görev alacak 2 Muhtar üye de seçildi.

Saat 13:00’de başlayan kongre , saat 18:00 saatlerine denk sürerken, kongreye Turgut Babaoğlu ve Hendek Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli Nin konuşmaları damga vurdu.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Değişti…

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Değişti…

İskefiyeli, Sakarya Muhtarlar Federasyonuna yeniden katılmasını doğru bulmadığını belirtirken, Turgut Babaoğlu Muhtarlar Üzerinde Siyasi baskının yaşandığını dile getirerek, demokratik bir seçim olması istediğini vurguladı.

Hendek Muhtarlar Derneği logosu değişti, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula ve Başkan Adayı Kadir Yağlı söz alarak, kürsüye çıktı.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Değişti…

Bir kısa teşekkür konuşması yaparak muhtarlar derneği başkan adayları kongrenin hayırlı olması temennilerinde bulundular.

Muhtarlar Derneği Başkanlığı için oy kullanma işlemine başladı. Bir hayli çekişmeli geçen Tüm Hendek Muhtarlar Derneği 3. Olağan Kongresinde mevcut Başkanın karşısına bir aday çıktı.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Değişti…

Yapılan oylama sonucunda Soğuksu Mahallesi Muhtarı Emin Kula 41 oy alırken, rakibi Hendek Yukarı Çalıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yağlı 50 oy aldı.

Yeni başkanlığa 9 oy farkla seçilen Muhtar Kadir Yağlı, “Birlik ve beraberlik içinde muhtarlarımızın ve ilçemizin sıkıntıları için çok çalışacağız. kongremiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.