İlçemiz Hendek’te Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti Ortak Cumhur İttifakı birlikte Hendek’i yönetmekte olduğu mecliste Ak Partili MEclis üyesi gelmekte olan seçimleri belirterek, 3 dönemdir mecliste olduklarını belirti ve kalan 2 meclis dönemi için bir Ak Partili  Başkan yardımcısı olmasını istedi.

Mecliste Cumhur İttifakı Belediye Başkan Yardımcısı önerisi konusunda

Ak Parti Meclis Üyesi Aziz Koç “Başkanım Konuşmaya Müsade varmı , Denetim Komisyonu Bitirdik, Bu Üçüncü Dönem oluyor, Bizim İkinci dönemi oluyor, arkadaşların tamamı tebrik ediyorum, Belediyenin bu çalışmalarından dolayı başarıların devamını diliyorum bu bir, iki eeeee ittifak olarak Hendek’te bir belediye Başkan yardımcısını tavsiye ediyorum. Eeeee Almanızı istiyorum bu iki, çünkü önümüzde iki tane seçim var, biri ittifak cumhurbaşkanlığı seçim, biri si belediye başkanı seçim, yarın hem sizin için hem bizim için , sahada daha rahat çalışabilmemiz için, hem belediye başkanlığı teklif ediyorum, ilçe başkanlarının söyledim. Üç Kazimiyeden çok talep var doğalgaz istiyorlar, hata Lütfiyeköşk de olabilir, bunuda ben sizden istirham ediyorum. Arkadaşlar kazimiyeli ve köşk köylü olabilir ama.”

Başkan Turgut Babaoğlu ; “İlçe Başkanlarımızın her ikisi ilede görüşelim, bunlarda bunu uygun görürlerse bizde arkadaşlarımızda”

Aziz Koç “ Bu ilk olsun Sakarya’da hem bizim için de iyi olur, Belki Sakarya da başka illerde var ama bizim için ilk olsun.”

Başkan Turgut Babaoğlu ; “Doğalgaz ile ilgilide Agdaş Genel Müdürlüğünden, Yeşil Köy , Kazimiye ve Köşkü , Servetiye bunlar için onayını aldık. Bu yıl içerisinde gerekli teknik düzenlemeleri yapabilirsek. Olacak. Olmadı en kötüsü seneye yine olacak.

Aziz Koç “İnşallah , İnşallah , Yeşilyurt Tarafına da bekliyoruz, çünkü imar başladı zaten.”

Başkan Turgut Babaoğlu ;”yeşilyurt’a daha büyük işler yapacağız inşallah” dedi.

Hendek Meclisinde 14 madde görüşülerek karara bağlandı.