MARKETLERE SIKI DENETİM DEVAM EDİYOR

Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde ki marketlerde ürünlerin son kullanma tarihleri, reyon fiyatları ile kasa fiyatlarının karşılaştırılması gibi denetimlerin yanı sıra fahiş fiyat denetimlerini sürdürmeye devam ediyor.

YASA VE MEVZUATLAR KAPSAMINDA 

Hendek  Marketlerinde  Denetim Zamanı...

Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde ki marketlerde ürünlerin fiyatlarında artış yaparak haksız kazanç elde edilmesini engellemek amacıyla sürdürdüğü yoğun denetimlerine devam ediyor.  Vatandaşların mağdur olmaması adına süren denetimler kapsamında ekiplerimiz, alışveriş sepetine rastgele farklı ürünler koyarak kasaya gidiyor ve etiket ile kasadaki fiyatların eşleşip eşleşmediğini kontrol ediyor. Ayrıca bu fiyatların karşılaştırılması da yapılarak fahiş uygulama olup olmadığı denetleniyor. Ekipler ayrıca ürünlerin son kullanma tarihi, hijyen ve diğer denetimlerini de yapıyor.

Hendek  Marketlerinde  Denetim Zamanı...

DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI 

İlçe genelinde denetimlere hız kesmeden devam edildiğini açıklayan Hendek Belediyesi, “Haksız kazanç elde etmek isteyenlere karşı deneyimlerimizi sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde ortaya çıkan usulsüzlüklere karşı gerekli idari yaptırımların uygulanması için işlem başlatılırken, yasa ve mevzuatlara uygun olarak vatandaşlarımız hak ve menfaatlerini korumaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da bu konuda şikâyetleri olduğunda 444 54 03’ü arayarak Beyaz Masayı aramasını önemle rica ederiz” denildi.