4 MAHALLE DAHA YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hallaç, Kahraman, Hicriye ve Hacıkışla mahallelerinde 8 ayrı sokakta yapılan yol çalışması, 1 meydan ve cami bahçesi yenileme projesi çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle buluştu.

Hendek Mahallerinde sürdürülen çalışmaları inceledi...Hendek Mahallerinde sürdürülen çalışmaları inceledi...

VATANDAŞLAR VE ÇOCUKLAR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,  saha çalışmalarını yerinde denetleyerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Babaoğlu bu kapsamda Kahraman, Hicriye, Hacıkışla ve Hallaç mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.  Mahallelerde devam eden hizmetleri inceleyen Başkan Babaoğlu, ayrıca fındık bahçelerinde çalışan vatandaşları ziyaret edip kolaylıklar diledi. Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve mahalle muhtarlarının da yer aldığı ziyaretler sırasında Başkan Babaoğlu çocuklarla yakından ilgilendi.

Hendek Mahallerinde sürdürülen çalışmaları inceledi...

4 MAHALLE 8 SOKAK 1 MEYDAN

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Babaoğlu, “Kahraman mahallesinde 4 ayrı sokakta toplamda 5775 m2 kilitli parke yol yapıldı. Hicriye’de 3 ayrı sokakta 3000 m2 yol yapılıyor. Hallaç mahallemizde meydan çalışması yaparken camimizin bahçe ve şadırvan bölümlerinde yenileme yapıyoruz. Hacıkışla mahallemizde 6000 m2’lik bir alanda kilitli parke yol çalışmaları devam ediyor. Bu mahallelerde büyük sorun olan alanlarda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz. Bu mahallelerimizde çalışmalarımız sürecek” diye konuştu. Muhtarlar ve vatandaşlar çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini dile getirdi.

Hendek Mahallerinde sürdürülen çalışmaları inceledi...

SIRAYLA ÇÖZÜLÜYOR

Babaoğlu, “Tamamlanan ve çalışmaların devam ettiği sokaklarda yerinde tespitler yaparak, incelemelerde bulunduk. Mahallelerimiz güzelleşiyor, sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Tüm mahallelerimize hiçbir ayrım yapmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Her zaman söylüyorum. Bizim orası ne zaman yapılacak diyorlar. Biz tüm Hendek’e hizmet ediyoruz. 91 mahallenin 91’inde aynı anda yol, alt yapı yapılamaz. Sırayla, aciliyet ve ihtiyaç durumuna göre bunlar planlanıyor, yollarımız yenileme kapsamında alıyor.” dedi

Hendek Mahallerinde sürdürülen çalışmaları inceledi...

BELEDİYE HER YERDE

Vatandaşların taleplerini ve mahallerin sorunlarını bildiklerini söyleyen Babaoğlu, “Mahallelerimizle yakından ilgileniyoruz. Bizler, Hendek Belediyesi ve bu ekipler mahallelere yani vatandaşa hizmet için var. Bizde mahalle ayrımı yok. Vatandaşlarımızdan sabır rica ediyorum. Bakın mahallerde ve merkez mahallerde sorunlara neşter vurup, çözümler üretiyoruz. Yollar alt yapılar yapıyoruz. Bahane üretmiyoruz ama 3 kez sel oldu. Yaşanan pandemi süreci ve olumsuzluklar planlarımızı bozsa da hedeflerimizden şaşmadık. Durmadan yorulmadan çalışmaya devam. Yarınlarımız daha güzel ve güçlü olacak” dedi.

Hendek Mahallerinde sürdürülen çalışmaları inceledi...