Hendek Belediyesi ekipleri, yağmur suyu hattı, yol bakım onarım, kilitli parke ve çevre düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Güçlenerek artan çalışmalarla mahalleler her geçen gün kalıcı çözüm ve hizmetlerle güzelleşiyor

YAPILAN ÇALIŞMALAR

Bu kapsamda, Sarıdede mahallesi ile Pınarlı mahallesi arasından kalan 3058 nolu sokakta 150 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı oluşturuluyor. Çalışmaların ardından bu yol sıcak asfalt ile buluşturacak. Diğer yandan Hendek Küçük Sanayi sitesinde 2.etap kilitli parke ve cep otopark, Akçayır ve Yarıca mahallelerinde de çevre düzenleme çalışmaları kapsamında yollar kilitli parke ile buluşturuldu. Aktefek-Soğuksu arasındaki grup yolunda ise asfalt yama ve yol bakım-onarım çalışmaları yapıldı.

Hendek Mahallerinde kademeli çalışmalar sürdürülüyor…

Hendek Mahallerinde kademeli çalışmalar sürdürülüyor…

TİTİZLİKLE VE HASSASİYETLE

Beraberindekilerle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkanvekili Hüdaverdi Bahadır, “ Malumunuz Başkanımız Turgut Babaoğlu’nun tedavisi evinde devam ediyor. Bu süreçte Başkanımızın talimatları doğrultusunda ekiplerimiz sahada, vatandaşlarımızı en iyi hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. Mahallelerimizin sorunlarını çözmek adına hazırlanan programa bağlı kalarak, kalıcı hizmetleri hayata geçiriyoruz. Alt yapıdan üst yapıya mahallelerimizin her gün güzelleşiyor” ifadelerine yer verdi.

Hendek Mahallerinde kademeli çalışmalar sürdürülüyor…Hendek Mahallerinde kademeli çalışmalar sürdürülüyor…

KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE

Hendek Belediyesine bağlı ekipler sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Evinde COVİD-19 tedavisine devam edilen Başkan Turgut Babaoğlu’nun talimatları doğrultusunda, belirlenen programlar ve çalışmalar; Başkan Vekili ve Başkan Yardımcılarının koordinesinde hız kesmeden devam ediyor. Babaoğlu çalışmaları evinde takip ederken, plan dahilinde devam eden çalışmalarla mahallelerin sorunları çözüme kavuşturuluyor.

Hendek Mahallerinde kademeli çalışmalar sürdürülüyor…

Hendek Mahallerinde kademeli çalışmalar sürdürülüyor…