İlçemiz Hendek Belediyesi Bünyesinde bulunan Muhtarlık işleri müdürlüğü ve Başkanlar tarafından organize edilen muhtarlar toplantısında Mahallelerin sorunlarını Muhtarlar bir bir bildirdi… 

Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Katılmazken, Toplantıya Başkanlığı Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır gerçekleştirdi. 

Hendek ; Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı Gerçekleşen toplantı sonrasında bir açıklamada bulunurken, Belediye tarafından mahallerin hangi sorun ve taleplerle geldiği konusunda bir açıklamada bulunmadı.

Dernek Başkanı Kadir Yağlı ; ‘Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'nun talimatıyla; Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hüdaverdi Bahadır'ın Başkanlığında, Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Muhtarlarımızın taleplerinin gündeme geldiği ve Hendek Belediyesi Hizmetlerinin sunumunun yapıldı. Bölgesel Muhtarlar Toplantısına Muhtarlarımızla katılım sağladık. Toplantının gerçekleşmesini sağlayan Başta Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na, Toplantıya Başkanlık eden Başkan Yardımcısı Sayın Hüdaverdi Bahadır'a, Muhtarlık İşleri Müdürü Recep Ali Aydın'a, Muhtarlık İşleri Görevlisi Yüksel Kurtul 'a teşekkür ederim’

Bir çok uzak mahalle ve yakın mahallelerin yol sorunlarının 2 meclis önce söz alınarak dile getirilmesinin ardından gece 1,5 ayda Hendek Belediyesinin bir önceki mecliste kamuoyuna açıklaması beklenilen asfalt planı hala açıklanmaması vatandaşları tedirgin ediyor. 

Muhtarlar kendi bölgelerine bu asfalt sezonunda sıcak asfaltın bir bölümünü grup yolları kapsamında Sakarya Büyükşehir’den beklerken, Hendek Belediyesi sorumluluk bölgelerinde yer alan yol ve çukurların tamirat tadilat ve yenileme çalışmalarının yapılıp yapılmayacağı konusunda kesin ve net bir cevapbın kamuoyuyla paylaşılmadığını belirtiyorlar.