Hendek Kurtuluş mahallesinde bu gün yük indirme ve yükleme yaptığı öğrenilen ve işinin bitmesi sonucunda forklift ( Manıtou ) ile köyden akşam saatlerinde dönüş yoluna geçtiği öğrenilen A.T adlı şahıs henüz bilinmeyen nedenle kaza yaptı.

İş makinesiyle Hendek Kurtuluş mahallesinde çalışmakta olan özel bir  yapı firmasına ait olan forklift ( Manıtou ) aracıyla Hendek Kurtuluş mahallesi dönüş yolunun uçurumlar mevkiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden aracın yönetimini kaybeden A.T, araçla birlikte uçuruma uçtuğu öğrenildi.

Yaşanan olay sonrasında bir hayli yüksek olan uçuruma yuvarlandığı öğrenilen iş makinası forklift ( Manıtou ) in şöförü A.T, ilk incelemeler sonrasında, olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Olay Yerine çok sayıda sağlık ekibi ve arama kurtarma ekibinin yanı sıra, Bölge Jandarma olay yerini ekiplerinin bölgede bulunduğu öğrenilirken.

Aracın uçtuğu ucurumun sarf ve bir o'kadar dik olduğu, 50 metreyi aşan bir alan da çalışmalar yürütülerek, şoför A.T nin olayyerinden naaşı alınarak Hendek Devlet Hastanesine götürüleceği öğrenildi.


Yaşanan trafik elim trafik kazasında yaşamını yitiren kişiye Allahtan rahmet, kederli ailesine Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı dileriz. Allah Sabır ihsan eylesin...