Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım geleceğini garanti altına alacak Sakarya Köprülü Kavşak projesinin bazı bölümleri trafiğe açılıyor. Hendek Muhtarları Başkan Yüceyi Köprüde çalışmaları incelerken yakaladı...

Sakarya Köprülü Kavşağında sona yaklaşan çalışmaları inceleyen Başkan Yüce, müjdeli haberi duyurdu: “Geliş gidişleri çift yönlü olarak yarın trafiğe açıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi. Köprü kollarının asfaltlandığını, yan yollarda asfalta hazırlık ve asfalt serim işlemlerinin sürdürüldüğünü dile getiren Yüce, tüm unsurlarıyla tamamlanacak projenin Sakarya ulaşımında milat olacağını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım geleceğini garanti altına alacak Sakarya Köprülü Kavşak projesinin bazı bölümleri trafiğe açılıyor. Şehrin en önemli giriş ve geçiş noktası olan bölgede hummalı çalışma yürütülüyor. Köprü üzeri geçişleri sağlayacak güzergâha asfalt atılıyor, yan yollar asfalta hazırlanıyor, bordürler yapılıyor, bir yandan da çevre düzenlemeleri gerçekleştiriliyor. 

Hendek'in Muhtarları Her Yerde...

Çift yönlü trafiğe açılıyor
Projede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve müjdeli haberi paylaşan Başkan Ekrem Yüce, köprü altı trafiğinin çift yönlü olarak 23 Kasım Salı günü itibariyle trafiğe açılacağını söyledi. Yüce, “Sakarya Köprülü Kavşak projemizde hamdolsun sona geldik. Orhangazi Caddesi üzerinden şehir merkezine, Adnan Menderes Caddesi’nden de Orhangazi Caddesine gidişleri çift yönlü olarak trafiğe açıyoruz. Son olarak bordürlerimiz de tamamlanıyor. Şehrimizin en önemli arterlerinden olan, şehre giriş çıkışlarda en fazla kullanılan bölgede inşallah projemizle birlikte trafik sorun olmayacak, şehrimiz modern bir girişe kavuşmuş olacak” dedi.

Ulaşımda milat olacak

Yüce, Serdivan ve Erenler ulaşımları rahatlatacak yan yollarda da asfalt ve asfalta hazırlık işlemlerinin sürdürüldüğünü dile getirerek, “Projemizde tamamlanan kısımları bir bir ulaşıma açacak, hemşehrilerimizin istifadesine sunacağız. Aynı zamanda köprü kısmının kollarını da an itibariyle asfaltlıyor. Ekiplerimiz bölgede titiz bir çalışma yürütüyor. İnşallah şehrimiz ulaşım geleceği için milat olacak Sakarya Köprülü Kavşağı, tüm unsurlarıyla birlikte tamamlandığında çok özel bir proje olarak hafızalarda yer alacak. Bölge sakinleri başta olmak üzere tüm hemşehrilerime gösterdikleri sabır ve hoşgörü için teşekkür ediyor, projemizin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.