Hendek Orman İşletme Müdürlüğü ve Noksel ilköğretim Okulu işbirliği ile Hendek Fidanlık Şefliği yerleşkesinde gerçekleştirilen törene Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Orman İşletme Müdürü Mustafa Arpacı, İlçe Nüfus Müdürü Turgay Azin, Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Aydın, İlçe Tarım Müdürü Erhan Sunman, Noksel İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Alçorba, Yeni Mahalle Cumhuriyet ilköğretim Okulunda Müdürü Dursun Kaplan, Noksel İlköğretim Okulu Öğretmen ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşması yapan  Noksel İlköğretim Okulu Müdürü Alçorba günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı. Hendek Orman İşletme Müdürü Mustafa Arpacı’da yeşilin ve ormanın önemini anlattı. Daha sonra öğrencilerin şiir ve halk oyunu gösterileri ile devam eden etkinlikler, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediye verilmesi ile son buldu.

Tüm öğrencilere şapka, tişört ve rüzgar gülü dağıtılmasının ardından fidan dikimi ve öğrencilere ikramlarda yapıldı. Yine kutlamalar kapsamında ilçe merkezinde vatandaşlara fidan dağıtıldı.