HİCRİYE MAHALLESİ O DERTTEN KURTULDU

Hicriye mahallesinde 3 ayrı sokakta yapılan kilitli parke çalışmasıyla vatandaş rahata kavuştu. Muhtar ve mahalle sakinlerinin memnuniyetini dile getirdiği çalışmalarla ilgili olarak konuşan Hendek belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Hemşehrilerimizle daha güçlü ve güzel yarınları inşa ediyoruz. Yorulmadan, aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

3 AYRI SOKAKTA

İlçemizin dört bir yanına hizmet götüren Hendek Belediyesi, Hicriye mahallesinin sokaklarını kilitli parke ile buluşturdu. Yapılan çalışmayla beraber Hicriye Mahallesi sakinleri çamurdan kurtuldu.  Hicriye Mahallesinde 3 ayrı sokakta toplamda 3000 m2 kilitli parke yol çalışması tamamlayan ekiplerimiz, yolları daha güvenli, konforlu ve modern bir görünüme kavuşturmuş oldu.

Hendek Hicriye mahallesi nin 3 ayrı sokağına kilitli parke uygulandı...

MUHTAR CESUR: TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan çalışmaları değerlendiren Hicriye Mahalle Muhtarı Murat Cesur, “Ben bildim bileli yollarımız stabilize yoldu, çamur bataktan geçemiyorduk herkesin bir sıkıntısı vardı. Çok şükür parke yollarımız yapıldı. Herkes bu sıkıntıdan kurtuldu. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hendek Hicriye mahallesi nin 3 ayrı sokağına kilitli parke uygulandı...

YOLLAR ÇOK BERBATTI

Erol Sakaoğlu isimli vatandaş ise, “ Yaklaşık 30 senedir burada oturuyorum. Daha önceden yollarımız berbattı, Sayın Belediye Başkanımız geldi yollarımızı parke döşedi. Kendisine ve muhtarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olsunlar” derken İbrahim Abanoz, “Eskiden buralar çamurdu bataklıktı buralardan geçilmiyordu. Şimdi başkanımız buralara taş döşedi. Buraya yapılan çalışmalardan memnunuz güzel oldu” dedi.

ÇAMURDAN KURTULDUK

Son olarak konuşan Mesut Atabek ise “ Daha önceden buralar hep çamur oluyordu. Özellikle kışın buralardan çıkarken gelirken giderken zorlanılıyordu. Çocuklar okula gidip gelirken zorluk çekiyorlardı. Belediyemizin hizmeti çalışması oldu. Vatandaş rahat etti. Kışın yollar çamur oluyordu şimdi olmuyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

BABAOĞLU: VATANDAŞIMIZ EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

“Vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor o yüzden çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz” diyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu” İlçe genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda ve bizlere ilettikleri sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Vatandaşlarımız için, çalışmalarımızı tamamlayıp konforlu ve güvenli yollar oluşturmaya devam edeceğiz. Görevimiz en güzel hizmetle vatandaşlarımızı buluşturmak. Bu gayretle durmadan çalışıyoruz” dedi.