200 CAN DOSTA YENİ YUVA

Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, can dostlarımızı sıcak yuvalarına kavuşturmaya devam ediyor.

GELİŞİYOR

Her geçen gün geliştirilen ve modern bir hale getirilen Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, 700’e yakın can dostumuza ev sahipliği yapıyor.

Burada misafir edilen sokak hayvanları uzman veteriner hekimler tarafından tedavi edilerek kayıt altına alınıyor. Sahiplendirme faaliyetlerine ve farkındalık çalışmalarına devam eden Hendek Belediyesi, pek çok can dostumuzu yeni ailesine kavuşturuyor.

Hendek Geçici Bakım evi faaliyetlerini paylaştı…

200 YENİ YUVA

Hayvan severlerin en çok sevdiği ve bu alanda yaptığı çalışmalarla örnek gösterdiği Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Biz, can dostlarımızı çok seviyoruz. ‘Satın alma, sahiplen' prensibi ile hareket ediyoruz. Bu sayede son 2 yılda 200’e can dostumuzu yeni yuvalarıyla buluşturduk. Sokak hayvanlarıyla ilgili projelerimiz ve çalışmalarımız artarak devam edecek. Can dostlarımızı çok seviyoruz” ifadelerine yer verdi.

YENİ YATIRIMLAR

Hendek Belediyesi tarafından geliştirilen proje kapsamında sokaklara mama evleri konulurken, mevcut barınak geliştirilmişti. Hendek Belediyesi şimdi 17 dönümlük yeni bir barınak yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hendek Geçici Bakım evi faaliyetlerini paylaştı…