İlçemiz Hendek’te ilk yıllarda Nuriye Mahallesinde Yer Alan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri bölümünde öğretmenlik yapan ve ardından Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine taşınan okulda yıllardır görev yapmakta olan , 22 yıllık öğretmen Osman Kurtuluş kalp krizi nedeniyle vefat etti.

Berat Kandili Gecesi evinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerimizden Osman Kurtuluş, 112 sağlık ekiplerince Hendek Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen , 22 yıllık öğretmen Osman Kurtuluş Hendek Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutamayarak vefat ettiği öğrenildi.

Aslen İzmit Kocaelinden, İlçemiz Hendek Yeni Mahallede ikamet eden, Anaokulu Öğretmeni Emel Kurtuluş’un eşi, Alperen ve Erdem Kurtuluşun babası,  Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Osman Kurtuluş'un vefatı tüm eğitim camiasını derinden yasa boğdu. Cenazesi bugün ( 28 Mart Pazar ) saat 11:00’da Yeni Mahalle İncikent sitesinde kılınacak cenaze namazının ardından Hendek İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedildi.

Hendek Haber ailesi olarak, bizim dönemimizde de öğretmenlik yapan ve yıllarca irtibat halinde olduğumuz Osman Hocaya’ya allahdan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz