İlçemiz Hendek Yeni Mahalle’de yer alan yeni ve D-100 karayolu yan yolunda girişi bulunan Yavuz Sultan Selim Caddesi'ndeki yolun durumunu haber hattımıza ileterek şunları belirtti…

Kış aylarınına girdiğimiz şu günlerde belediye tarafından sürdürülen çalışmalara hız verildi, bir çok noktada yaşanan bozuk yollar, çukurların tespit edilmesi ve sonrasında çözüme ulaştırılması noktasında vatandaşlar talep ve şikayetleri hızla artmakta.

Dün haber hattımıza ulaşan Hendek Yeni Mahalle de yer alan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Grup Yollarından olan Yavuz Sultan Selim Caddesinde ikamet eden vatandaş, caddenin durumunu paylaşarak şunları belirtti.

Hendek de vatandaş yolunu durumunu belirterek “yeterse yeter” dedi…

“Bu yol ne zaman yapılacak yeterse yeter bu kadar karaktersiz olunmaz burası bi cadde ve bu yol kapalı allahın ormanına yol yapıyonuz burası yeni mahallede bi cadde terbiyesizliğin bu kadarı olmaz. Belediyeye de muhtarada cimer’e kadar yazdım ve belediyeden kimse gelmedi yeter artık.Burası yeni mahalleye baglı olan cadde ve cadde olmasına rağmen çıkmaz yol. Daga bayıra ormana yol yapılıyo ve burası neden yapılmıyor ? Burası cadde olmasına rağmen çıkmaz yol bi cadde nasıl olurda çıkmaz ?”

Diyerek yaşamış olduğu sıkıntıların çözümü için yardım isteyen bölge sakini caddenin adına yakışır bir şekilde tamamlanarak yapılmasını istiyor.

Hendek de vatandaş yolunu durumunu belirterek “yeterse yeter” dedi…