TEM Bağlantı Yolu Üzerinde Bulunan Hendek Tomruk Aktarma İstasyonunda indirilen tomruklardan bir tanesi üstüne devrilen V.K. isimli kişi yaşamını yitirdi.

Hendek İlçesi Servetiye Mahallesinde faaliyet gösteren Hendek Orman işletme akarlık orman deposundan üzücü haber geldi.

Edinilen bilgilere göre Servetiye Mahallesinde yer alan Orman işletme tomruk aktarım deposunda çalışan V.K. (52) isimli şahıs kamyonda bulunan tomrukları indirmek için aracı boşaltma alanına çektiği sırada yanında bulunan kepçe operatörü olan M.S.(44) ile tomrukları indirmeye başladılar.

Habermailim5481*5481*

Bu sırada V.K. isimli şahsın kamyonetin arka kısmında bulunduğu esnada kamyonetin üzerinde bulunan  tomruklardan birinin yerinden oynaması suretiyle  V.K. isimli şahsın üzerine düşmesi sonucunda ağır yaralandığı, Şahsın Hendek Devlet Hastanesine götürüldüğü, yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi olduğu için Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildiği burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı belirtildi.

Olayla ilgili M.S. adlı kişinin gözaltına alındığı konuyla ilgili olarak inceleme ve araştırma Hendek Savcılığı tarafından sürdürüldüğü  öğrenildi.

2019 Yılında da bu tarz bir durum yaşanmış ve yükleme esnasında tomruğun geri düşmesi sonucunda bir kişi yaşamını yitirmişti.