İlçemiz Hendek de geçen hafta yaşanan olayda, esnafın yol kenarına bıraktığı, masa ve vazodaki çiçekleri çaldılar… Hendek emniyetinin başarılı takibi sonucunda yakalandılar…

Kemaliye Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde yer alan bir işletme, Dışarıya bırakmış olduğu seyyar masası ve masanın üzerinde yer alan vazo, çiçek ve saksıları almak için gittiğinde ne masanın nede masanın üzerinde yer alan ürünlerin orada olmadığını görünce şaşkına döndü.

Yaşanan hırsızlık olayı sonrasında, cadde üzerinden dükkana ait olduğu öğrenilen malzemelerin nasıl çalındığı ve hangi saat diliminde çalınmış olabileceği incelenirken, olay Hendek Emniyet müdürlüğü ekiplerince 12 saat içerisinde hızlı bir çalışmayla aydınlatıldı.

Sokağa çıkma kısıtlamalarında yaşanan olay sonrasında, akşam saatleriyle 18:30 -19:00 saatleri arasında, iki kez gelerek, önce masanın üzerindeki ürünleri, ardından masanın kendisini taşımak suretiyle çalındığı ortaya çıktı.

Polisin sürdürdüğü çalışmalar neticesinde, Suriye Uyruklu oldukları öğrenilen bir şahıs ve cadde üzerinden çaldıkları belirlenen ürünlerle birlikte yakalandı.

Esnaf Polise Teşekkür ederken, hırsızlık olayında malzemelerine kavuşmanın sevincini yaşarken, Suriye uyruklu vatandaşlar yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi…