Cadde de yürümekte olan bir bay ve bayan hemen önlerine düşecek olan buz parçasıyla düşecek olan sıva parçalarından haber siz kaldırımda yürüyorlardı, önlerine düşen cisim den 1 saniye ile kurtuldular…

Olay Hendek Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde öğleden sonra evlerine gitmekte olan, bir bay ve bayanın üstüne düşmesine ramak kala önlerine düşmesi sonucu yaşandı. Bir anda nasıl bir durumu atlattıklarını şaşkın bakışlarla inceleyerek yukarıya doğru baktılar.

Büyük tehlikenin atlatıldığı olayda, bina çatısında su damlacıklarının donması sonrasında oluşan ve aşırı ağırlaşarak bina yüzeyindeki saçak sınavlarıyla birlikte kaldırıma düşen, buz sıva karışımı, caddeden geçmekte olan kişilerin, 1 adım önüne düştü.

O esnada cadde üzerinde bulunan bir güvenlik firmasının güvenlik kameraları kayıttaydı.

Hendek de görünmez olay, bir saniye ile kurtuldular…

Atlatılan riskin hemen öncesinde yaşananlardan habersiz cadde yürümekte olan kişilerin üstlerine düşmesinden saniye saniye nasıl kurtuldukları o anlar sonrasında ne denli büyük bir riskten kurtulduklarını gözler önüne serildi.

Buz sarkıtlarına dikkat çeken yetkililer, vatandaşların yüksek katlı binaların önlerindeki kaldırımlarda yürürken, aşırı dikkat etmeleri istenirken, mümkün olduğunca saçak altlarında yürümemeleri konusunda uyarılarda bulundular.

Hendek de görünmez olay, bir saniye ile kurtuldular…