Hendek de genç muhtarı  isyan ettiren görüntü

İlçemiz Hendek’in En Geç Muhtarlarından olan Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün gülmez, mahallesine kurmuş olduğu kitap evi henüz kimliği bilinmeyen kişi yada kişilerce kapısı kırılarak dağıtıldı.

Hendek Akpınar Mahallesindeki gençlerin sosyal alanlarının artırılması için büyük çaba gösteren ve kendi imkanlarıyla mahallesine bir kitap kabini ve parkta oturulmak üzere banklar oluşturan Muhtar Ogün Gülmez dün sabah karşılaştığı budurumla ilgili bu paylaşımda bulundu…

Hendek de genç muhtarı  isyan ettiren görüntü

“Mahalemize kazandırmış olduğunuz kitap evinin kapısı kırılarak bu hale getirilmiş ve park masaları sökülmüş nedeni ne olabilir.????  Hain  çok muhalefet çok Allah'tan mahallenin her yerine  olduğu gibi burayı da kamera altına aldığımızı bilmiyor. olmuş olsalar  gerekli incelemeleri başlatıp gerekli cezai işlemler yanı sıra hain bunları ederken kamera görüntüleri de yayın edeceğim ki herkes bilsin görsün bunları yapanı.... Bunu yapan tek kişi olabilir. Vatan halini olması lazım bu ne çocuk işi ne deli ne özürlü işi tam hainlik ne halkın ne devlet malına zarar vermek 80 milyon insanın hakkına zarar vermek demektir bunu göze ancak devlet millet için hainler göze alabilir.diye düşünüyorum.”

Şimdi kitap kabinini kimin yada kimlerin bu hale getirdiği ve muhtar gülmez veya kitap kabiniyle ne alıp veremedikleri nin olduğu yapılan incelemeler sonrasında ortaya çıkması bekleniyor.