ANNELERE ÖZEL KUTLAMA

Hendek Belediyesi 8 Mayıs Anneler günü nedeniyle kadın dayanışması etkinliği düzenleyip, anne ve çocuklarının el baskısını boyama yaparak ölümsüzleştirdi. Etkinlik alanlarında anneler gününü kutlayan Başkan Turgut Babaoğlu ardından yaşlı ve hasta anneleri ziyaret edip hediyeler takdim etti.

KADIN DAYANIŞMASI

Hendek Belediyesi 8 Mayıs Anneler günü nedeniyle anlamlı etkinliklere imza attı. Etkinlikler kapsamında ilk olarak 7 - 8 Mayıs tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günü Ramazan Çarşısının bulunduğu alan olan Muammer Sencer Caddesinde 3.Kadın Dayanışması etkinliği düzenlendi. Ev hanımları, el emeği gözü nuru ürünlerin yanı sıra farklı ürünlerin de satışını yaparak ev ekonomilerine katkı sağladı.

ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Yine aynı alanda 8 Mayıs Pazar günü anneler ve çocukları için kurulan özel alanda ellerini boyayarak, günün anısına el baskısı yaparak anı ölümsüzleştirdiler. El boyama ve baskı etkinliği büyük ilgi çekti.  Ailelerin coşkusuna ortak olan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,  3.Kadın Dayanışma etkinlik alanında kadınları ziyaret edip anneler gününü kutladı, ardından el boyaması yapan anne ve çocuklarıyla sohbet etti.

YAŞLI VE HASTA ANNELER

Başkan Babaoğlu etkinlikler kapsamında daha sonra ilçede yaşlı ve hasta anneleri ziyaret edip, Kuran-ı Kerim ve çiçek hediye etti. Annelerin gününü kutlayan Başkan Babaoğlu, “Sevgisi ve şefkatiyle bizleri kucaklayan, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimiz nadide bir çiçektir. Hendek Belediyesi olarak etkinlikler düzenledik, annelerimizi ziyaret edip ellerini öptük, hayır dualarını aldık. Sadece 1 gün değil yılın 365 günü saygı ve sevgimizi eksik etmiyoruz. Şehit annelerimiz başta olmak üzere canım annem, eşim ve tüm annelerimizin günü bir kez daha kutlu olsun” dedi.