Dünya’da ve Türkiye’de alınan tedbirler kapsamında Sakarya Hendek’te de 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tedbirler alınarak kutlandı.
Hendek İlçe Cumhuriyet Meydanında kutlanan, Gazi  Mustafa Kemal Atatürk’ ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’ a çıkışının 101. Yılı kutlamaları ile Gençlik ve Spor Bayramı, Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler gereği protokol olmadan kutlandı.

Hendek Cumhuriyet Meydanında, Temsili Kutlama…Hendek Cumhuriyet Meydanında, Temsili Kutlama…Hendek Cumhuriyet Meydanında, Temsili Kutlama…Hendek Cumhuriyet Meydanında, Temsili Kutlama…

Hendek Cumhuriyet  Meydanı'nda düzenlenen ve protokol üyelerinin katılmadığı törene, Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman AKICI ve beraberindeki görevli personeller katıldı.

Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına, Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile  tören son buldu.

Haftalar öncesinde, okullarda öğrencilerin coşkulu kortej yürüyüşleri ve gençlik vurgusuyla kutlanan 19 Mayıs etkinlikleri Coronavirus kapsamında alınan tedbirler da sokağa çıkma yasağı tedbirlerine raslayan gençlik bayramı buruk kutlandı.