ÇAĞLAYAN’A SICAK ASFALT

Alt ve üst yapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimi yapılan Çağlayan Mahallesinde temaslarda bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Üretken, planlı, yapıcı ve etkin bir anlayışla hizmetlerimiz artarak devam ediyor” dedi.

BİLGİ ALDI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,  Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çağlayan Mahallesi 4545 nolu sokakta tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerin saha çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler alan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda anında talimatlar veren Başkan Babaoğlu, 1100 metrelik sıcak asfalt serimi yapılan Çağlayan’da yeni yolun hayırlı olmasını diledi.

YENİLENDİ

Çalışmaları değerlendiren Başkan Babaoğlu, “1100 metrelik yolda tek taraflı yaya yolu çalışması yapılırken, iki ayrı noktada yağmur suyu hattı inşa edildi. Yola malzeme serimi işleminin tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz tarafından sıcak asfalt serimi yapıldı. Çağlayan mahallemiz güzel bir görünüme kavuştu. Yenilenen yüzüyle bölgemize çok yakıştı. Şehrimizin dört bir tarafında devam eden çalışmalara her gün bir yenisi ekleniyor. Alt yapıdan üst yapıya kısa zamanda büyük hizmetler yaptık.” diye konuştu.


ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

Kaldırım, yol, asfalt, bakım onarım ve engelli yolları başta olmak üzere Hendek Belediyesinin sokakları şantiyeye çevirdiğine dikkat çeken Babaoğlu, “Vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarına köklü çözümler üretmek için ekiplerimiz mesai gözetmeksizin görevlerinin başında. Kısa zamanda çok iş başardık” diye konuştu. Başkan Babaoğlu, Hendek’in her alanda değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek, “Üretken, planlı, yapıcı ve etkin bir anlayışla hizmetlerimiz artarak devam ediyor” dedi