İlçemiz Hendek’te vatandaşların dertlerinin dinlenmesi ve çözümler üretilmesi için Hendek Kaymakamlığında Halk Günü Toplantıları düzenleniyor.Son toplantı Hendek Çağlayan mahallesinde gerçekleştirildi.

Hendek Kaymakamlığı tarafından Hendek Çağlayan Mahallesinde Halk Toplantısına bölge muhtartları yanı sıra Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır da katılım sağladı.

Hendek Çağlayan da halk toplantısı gerçekleşmiş.

Toplantıda Çağlayan Mahallesinde yaşanan bölge sakinleri  sorunlarını dile getirirken Mahalle Muhtarı Muharrem Bedel talep ve istekleri iletti.

Toplantıya Kaymakamı Halil İbrahim Acır Başkanlık Ederken , Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cafer Demir, Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Baylan, Hendek Emniyet Amiri Furkan Yenel, Hendek Sosyal Hizmet Merkezi Müdüresi Gülşen Fatma Dursun, Hendek Muhtarlıklarının bir bölümü yanı sıra Çağlayan Mahallesi sakinlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Hendek Çağlayan da halk toplantısı gerçekleşmiş.

Toplantı sonrasında Mahalle sorunlarının çözülmesi için notlar alıntı, ilgili bilirim ve yetkililere iletileceği belirtildi. Ayrıca İlçe Mahallelere Hizmet sunan Hendek Belediyesinden bir yetkilinin toplantıda hazır bulunmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Hendek Çağlayan da halk toplantısı gerçekleşmiş.