İlçemiz Hendek'te Kaymakam Halil İbrahim Acır önderliğinde, ilçe caddelerinde dinamik denetim uygulamaları gerçekleştirilerek, korona virüsle mücadelede vatandaşlar uyarıldı. 

Hendek ilçe girişinde başlatılan uygulamalarla bugün ilçemiz Hendek’te geniş kapsamlı dinamik denetimler gerçekleştirildi.

Denetimlere Hendek İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır bizzat katılırken,  Uygulama noktalarında sürücülere ve yolculara uyarılarda bulunan Kaymakam Acır, “El birliği ile Pandemiyi yeneceğiz” dedi.

Pandemi Seferberliğine ; Hendek İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Alataş ve çok sayıda ekip katılım gösterdi.

Temizlik - Maske - Mesafe (TMM) kurallarını denetleyen ekipler, kurallara uyar araç sürücüleri ile yolcularına teşekkür ettikten sonra yolcu etti.

Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi girişinde yapılan denetimlere bizzat katılan Hendek İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır ekiplerin durdurduğu araç sürücülerini Coronavirus kurallarına uyması konusunda uyardı.

Hendek’in kırsal kesimlerinde de denetimlerin sürdüğünü anımsatan Kaymakam Acır, “Coronavirus ile bütün dünya mücadele ederken, hepimize düşen görev bilim insanlarının önderliğinde önlem ve tedbirlere uymamızdır. Bun anlamda Temizlik - Maske - Mesafe kurallarının yanı sıra mutlaka ev gezmeleri, taziyeler, cenazelerle ilgili konulan kurallara da uyalım. Kimse unutmasın ki eğer sen yok isen bir kişi eksiğiz” dedi