Bölgede yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle çeşitli mahalle yolları bir anlık kapansada çalışmalar gün boyunca sürdürerek kapanan yollar yeniden açıldı ve kapanmaması için çalışmalar sürdürülmekte.  Hendek ekipleri karla vermekte olduğu sınavını gece boyunca ilçe merkezinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü.

Yaşanan yoğun kar yağışı sonrasında İletişim Merkezimize gelen tüm talepler süratle değerlendirmeye alınırken, ilçe genelinde yol durumları koordineli bir şekilde takip edilmeyi sürdürüyor.

Hendek ilçesine bağlı 22 mahallemizde kar küreme ve yol açma çalışmalarının yanı sıra, özellikle vatandaşlarımızın can güvenliğini riske atacak yollarda gerekli tedbirler alınmış, mağduriyet yaşanmaması için tespit edilen tüm konular ilgili kurumlara bilgi verildiği öğrenildi.

Hendek ilçe merkezinde bulunan Sultan Abdülhamit Han Caddesi ve çevre caddeleri, ve Uzak Mahallelerden ;  Hüseyinşeyh, Hacimbey, Aksu, Muradiye, Esentepe, Dikmen, Yeşilvadi, Harmantepe, Karadere, Bakacak, Dereköy, Çamlıca, Göksu, Bayraktepe, Yeniyayla, Kocatöngel, Çobanyatak,Kurtuluş, Eskibıçkı, Bıçkıatik ve Kadifekale'de kar küreme çalışmaları sürekli bir şekilde sürdürüldüğü öğrenildi.

İlçede Yoğun kar yağışının başladığı andan itibaren Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Kar ve Buzla Mücadele ekiplerimiz  kar küreme ve yol açma çalışmalarına sürdürdüğü, Çalışmaların Hendek’in dört bir tarafında vatandaşlarımızın mağdur olmaması sağlanması için sürekli irtibatta olduğu belirtildi.