İstişare ve değerlendirmeler kapsamında belediye başkanlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, temaslarında önemli mesajlar verdi. Başkan Babaoğlu Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç,Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ziyaret etti. Karşılıklı işbirliği görüşmeleri ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinin yürütüldüğü ziyaretlerde ziyaret edilen belediye başkanları, Turgut Babaoğlu’na ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

UYUM MESAJI

Hendek’te yürütülen çalışmaları anlatarak fikir paylaşımında bulunan Başkan Bababoğlu, “Belediye Başkanlarımıza ilgileri nedeniyle teşekkür ederim. Ziyaretlerimizde çalışmaları değerlendirme fırsatı bulduk. İşbirliği içinde hep birlikte en güzel hizmetleri Sakarya’mıza sunacağız” dedi. Hendek projelerini anlatan Babaoğlu, “Güzel bir geleceği tesis ederek, Hendek’e yakışır vizyon projelerle gelecek nesillere iyi bir Hendek emanet edeceğiz. Doğduğumuz bu topraklara, borcumuzu en güzel hizmetleri bir bir hayata geçirerek taçlandıracağız. Hendek halkına sözümüz var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ile uyum içinde çalışıyoruz. Tüm belediye başkanlarımızla ve kurumlarımızla uyum içindeyiz. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.

ANLAMLI HEDİYE

Başkan Babaoğlu ziyaretlerinde başkanlara Hendek yöresel ürünleri sepeti ve 17 Türk devletinin bayraklarının bulunduğu ahşap kaideli anlamlı seti hediye etti.