Hendekli Başpehlivanlarımızdan Ahmet Kavakçı dün akşam rahatsızlanarak, hastaneye kaldırıldı.

Hendekli Başpehlivanlarımızdan Ahmet Kavakçı dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak, Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kavakçı'nın yoğun tempoda çalışmasından dolayı yorgun düştüğü, aşırı su ve kilo kaybı yaşadığı gerekçesiyle tedavi altına alındığı öğrenildi.

Eski Kadın Kolları Başkanı refakat ediyor

Hastaneye yatırılan Başpehlivan Ahmet Kavakçı'ya, ablası eski Hendek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun refakat ediyor.

Hastane süreci ile basına açıklamalarda bulunan Başpehlivan Ahmet Kavakçı'nın ablası ve eski Hendek Ak parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun şunları söyledi. "Kardeşim Ahmet Kavakçı çalışmayı çok seven yerinde duramayan bir yapıya sahip. Bir taraftan güreş sezonu olduğu için Türkiye'yi karış karış geziyor. Diğer taraftan da Fındık Sezonu olması hasebiyle tarla bahçe işlerini de çok sevdiği için bırakmıyor. Maalesef bu tempo onu biraz yordu. İyi bir dinlenme neticesinde kendisi eski sağlığına Allah'ın izniyle kavuşacaktır. Kardeşimi ziyarete gelen, arayan soran herkese kardeşim ve ailem adına teşekkür ediyorum." dedi.

Hendek Haber ailesi olarak geçmiş olsun ve acil şifalar dileriz...