HENDEK BELEDİYESİ YEŞİLLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla İlçenin muhtelif alanlarında, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin, çalışmaları kapsamında parklar, kaldırımlar, yürüyüş alanları ve önceden dikilip hastalık dolayısıyla kurumuş ağaçların olduğu alanlar tekrar ağaçlandırılarak ilçe yeşillendirmeye devam ediyor.

Hendek Atatürk Parkı'na Fidan Diktiler...

ÇEŞİT ÇEŞİT AĞAÇ DİKİLİYOR

Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Hendek’in çeşitli bölgelerinde yürüttüğü yeşillendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilk olarak ağaç dikimine Atatürk parkından başlanıp ardından ilçedeki çocuk parkları, yürüyüş alanları, kaldırımlar ve yeşil alanlara Çınar, akçaağaç, dişbudak, mazı, ladin tarzı ağaçların dikim işlemlerinin gerçekleştirileceği ifade edildi. Dikim faaliyetlerine belediye müdürlükleri ve personelleri de katıldı. Proje kapsamında ayrıca Her Bebek Bir Fidan Projesinin de uygulanmaya devam ettiği açıklandı.

Hendek Atatürk Parkı'na Fidan Diktiler...

BAŞKAN BABAOĞLU: DAHA YAŞANILABİLİR HENDEK

İlçenin muhtelif alanlarına devam eden yeşillendirme çalışmaları hakkında konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı açıklamada, “ Yaşanılabilir ve daha yeşil bir Hendek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizde yetişebilecek ve bol oksijen üretebilecek en güzel ağaçları seçmeye gayret ederken, ekiplerimiz dikimlerinde de gerekli hassasiyeti göstermeye çalışıyor. İlçemizin yeşil kalabilmesi ve yeşili ile anılabilmesi için sizlerden ricam yeşili koruyalım ve kollayalım” dedi.

Hendek Atatürk Parkı'na Fidan Diktiler...

İLK GÜNKÜ HEVESLE DEVAM EDİYORUZ

Başkan Babaoğlu Hendek için çalışmalarının ilk günkü aşkla devam ettiğini dile getirerek yaptığı açıklamada, “ İlçemiz için çalışmalarımız ilk günkü aşkla, ilk günkü hevesle devam ediyor. 91 mahallemize hizmet getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam ediyoruz. Kimse bizi yolumuzdan ve çalışmamızdan alıkoyamayacak. “Meyve veren ağaç taşlanır” atasözümüzü hatırlatarak biz Hendek için güzel meyveler vermeye, ilçemizi hak ettiği seviyeye çıkarmaya ve Hendek halkının yanında olmaya devam edeceğiz. ” diye konu