İlçemiz Hendek Kargalı Hanbaba Bölgesinde yer alan Hendek OSB’ de Fabrika yangını dumanlar gökyüzünü kapladı. Hendek 2 nci Organize Sanayi Bölgesinde Fabrikada yangın çıktı.

Hendek Kargalı Hanbaba Bölgesinde Kurulu Bulunan Organize Sanayi Bölgesinde bir Fabrikada Saat 17.00 sıralarında nedeni henüz belirlenemeyen yangın çıktı.

Yangını çevredekilerin ihbarı ile yanmakta olan fabrikaya Sakarya Büyükşehir Hendek, Akyazı itfaiye ekipleri müdahale ederken, bölgede bulunan gönüllü arama kurtarma ekiplerinden Sakarya Arama Kurtarma Ekibi destekte bulundu.

Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren alüminyum fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çok sayıda itfaiye erinin Müdahale ettiği fabrika yangını kontrol altına alındı.

Ekiplerin soğutma işlemleri devam ederken Hendek Organize sanayi bölgesinde bulunan fabrika yangını bir anlık korku yarattı.

Hendek 2.OSB de korkutan fabrika yangını…

Bölgede incelemelerde bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Şunları Belirtti ; “Çok şükür fabrika çalışanlarına yönelik herhangi olumsuzluğun olmadığını öğrendik. Soğutma çalışmaları devam ederken olay yerinde firma yetkilileri ile görüşerek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” dedi.

Hendek 2.OSB de korkutan fabrika yangını…

İtfaiye ve Polis Ekipleri Çıkan yangının nasıl ve ne şekilde çıkmış olabileceği konularından soruşturma başlattı.