İlçemiz Hendek de sokak köpekleri her geçen gün büyüyerek sorun olmaya devam ediyor. Caddede üzerinde okuldan dönmekte olan bir öğrenci sokak köpeklerin saldırısına uğradı…


Hendek Mustafa Kemal Paşa caddesinde ilerlemekte olan öğrenci kaldırım üzerinde oturmakta olan köpekleri görür ve yanlarından geçmekte iken köpekleri bir anlık kızdıran ilkokul öğrencisine sokak köpekleri saldırır. 


Bebek arabasıyla hemen Arkasından gelmekte olan öğrencinin annesi de bir anlık panikler, caddede öğrenciyi kovalayan köpekleri, cadde esnafı kovalamaya başlar. Bir anlık köpekler dağılsada, cadde sakinleri sokak köpeklerinin sürekli aynı alanda oturduklarını zaman zaman buna benzer olayların yaşandığını dile getirerek, köpeklerin işlek caddelere günün her saati işgal ettiklerini müşterilere korku saçtıklarını dile getirerek çözüm istediklerini belirttiler. 


Benzer bir durum da lütfiye köşkü mahallesi üzerinde yer alan sokak köpekleri barınağından geldi. 


Mahalle sakinleri sokak köpeklerinin barınaktan kaçarak, bölgede yaşayan çocuklara saldırdıklarını dile getirerek, barınak yetkililerini göreve davet ettiklerini dile getirdiler.