İlçemiz Hendek Turanlar mahallesi seslerini sosyal medyadan duyurmaya çalışıyor. Mahalle sakinlerinin kurmuş olduğu bir sayfa aracılığıyla mahallerine hizmet gelmediğini böyle feryad ettiler… 
 
Mahallerine neden hizmet gelmediğini belirten mahalle sakinleri, bölgede yaşananları şu paylaşımlarıyla dile getirdiler.
 Bu Mahallede Görevlileri Bu Sözlerle Göreve Davet Ettiler…

 

“Daha dün değiştirdiğimiz camimizin dış camı bugün diğeri de kırılmış Çocuklara gençler kızmıyorum gençlerimizin oynayacağı saha yok park yok çöp konteyneri yok yok yok yok
 
Bu mahallemize niye neden niçin hizmet gelmiyor burdan hendek beleyediye başkanı Turgut Babaoğluna sesleniyorum birgün mahallemize gelin eksikleri kendi gözlerinizle görün biz cami cemaati olarak camları değiştirmekten bahçeyi temizlemekten artık yorulduk mahalle muhtarı aydın demirciyi de göreve davet ediyorum.
 
Taşın altına artık elinizi sokun pazartesiden itibaren mahallede imza toplanacak hendek belediyesi olmazsa , büyükşehire büyükşehir olmasa,  valiliğe , valilik olmazsa ankaraya kadar gençlik kolları olarak gideceğiz…”
 
Bu taleplerin çözülüp çözülmemesi merak konusu olurken, Mahalle Gençlerine çözülmemesi durumunda Ankara’ya gideceklerini belirtiler.