BELEDİYENİN GÜÇLÜ HİZMET ELİ PUNA’DA

Yıllardır su taşkınlarının yaşandığı Puna Ortaköy mahallesinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “ Puna Ortaköy mahallemizde alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladık. Mahallemize hayırlı olsun” dedi. Çalışmalar sonrası mahalleli Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

Başkan Hendek'te

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Üst ve altyapı çalışmalarına kalıcı çözümler getirmeye devam eden Hendek Belediyesi ekipleri, altyapı çalışmaları kapsamında Puna Ortaköy mahallesindeki çalışmalarını tamamladı.  Eskiyen yağmur suyu hatlarının yenileyip 700 metre uzunluğundaki hat üzerine 600’lük büzler döşeyerek çalışmalarını bitiren ekipler artık taşkın riskinin ortadan kaldırdığını ifade etti. Ayrıca Ortaköy Mahallesi aile kabristanlığı çevresinde de çevre düzenlemesi yapan ekipler, çalışmalar kapsamında mezarlık çevresindeki yaya yollarını da tamamlayarak hizmete sundu.

MUHTAR ÇALICI: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yapılan çalışmalar dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Puna Ortaköy mahalle muhtarı Orhan Çalıcı “ Yaklaşık 15 yıl önce yapılan altyapı gelişi güzel yapılmıştı. Zamanla bu büzler doldu ve sular gitmemeye başladı. Yeni çalışmalar sonrası hat komple yenilenip balıklı deresine verildi. Mezarlıkta yapılan çalışmalar da çok hoş oluyor güzel oluyor. Burada daha öncesinde yaya yolu yoktu. Yağmurlu havalarda çamur içinden gidiyorduk sağ olsun başkanımız sorunlarımızı tek tek çözüme kavuşturdu. Yapılan işlerden çok memnunuz Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Hendek'te

MAHALLELİ MUTLU

Ortaköy Mahallesi sakinleri ise çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Tacettin Benli “ Bu görmüş olduğunuz alanlar her yağmur sonrası su oluyordu. Buradan evlerimize girip çıkamıyorduk. Bu alanlara ancak traktörle gidebiliyorduk. Şimdi ise güzel oldu su durmuyor. Çok memnun olduk. Çalışmalarda katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” derken, Bir diğer mahalle sakini Bakiye Çalıcı ise “ Bu alanı bir senede iki defa su bastı. Arı kovanlarımız devrildi, ahırlarımıza kadar çıktı sular. Bu çalışma yapıldıktan sonra su baskını yaşamadık çok şükür. Yapılan çalışmadan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz Allah ondan razı olsun” dedi. Mahallenin su baskını sorununun çözüme kavuşmasından dolayı memnuniyetini ifade eden mahalleli Fethi Küçük ise “ Daha önce buralar su altındaydı. Çocuk parkımız dahi sular altında kalıyordu. Son çalışmalarla buranın da sorunu giderilmiş oldu Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

BABAOĞLU: İHTİYAÇ OLAN HER YERDEYİZ

Bütün mahallelerde çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “ Alt ve üst yapı çalışmalarımız bölge bölge devam ettiğini ifade etti. Başkan Babaoğlu, "Puna Ortaköy mahallemizde de çalışmalarımızı tamamladık. Tüm ekiplerimiz programlar dahilinde mahallelerimizde gerekli olan tüm çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli sırasıyla hizmet seferberliğimiz devam edecek. Yapılan çalışmalar mahallemize hayırlı olsun” dedi.