İlçemizin doğa turizminin kalbinin attığı noktalardan biri olan Çamlıca Kerem ali Gölyayla daki çöplerin aylardır alınmadığını iddia eden vatandaşlar bu görüntüleri çekerek sitem etti...

Haftasonu bölgeye giden vatandaşlar toplanan çöplerin bu haliyle karşılaşınca şok oldular ve şunları belirttiler  “Çöplerin bu şekilde gelişi güzel bir alanda toplanması ve alınmaması sonucunda çöpler yeniden yayılıyor, her gelişimizde içimizi sızlatan bu durumun bir an önce son bulmasını istiyoruz. Bu doğal güzelliği böyle korunamaz. Çöpler atanlarada iki çift sözüm var babanızın bahçesi olsa atmazsınız, yiyip içip atıp giditmeyi kendinize yakıştırıyorsanız boyunuz devrilsin.Yetkililerin bir aönce bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.


 Aylardır Biriktirilen Çöpler Alınmayı Bekliyor… 
Bölgede bir süre önce Sakarya Valisi Oktay Çetin Kaldırım In yapmış olduğu paylaşımda çöp sorunun giderilmesi için vatandaşları duyarlı olmaya davet etmişti.
 Aylardır Biriktirilen Çöpler Alınmayı Bekliyor… 
Bölgede Sakarya Valiliği ile sürdürülen bir projenin olduğu bilinirken, vatandaşlar bölgeye olan ilginin artacağını düşünürken, çöplerin uzun süredir alınmadığı iddia edilerek yetkililerden yardım istediler.