Ekipler, Ali Gaffar Okkan Caddesi Hastane önünde yaptıkları kontrollerde, 23  motosiklet sürücüsünü kontrol etti. Sürücülerin büyük çoğunluğunun evraklarının tam oması ve kask takmalarından dolayı duydukları memnuniyeti de dağıttıkları bayram üzeri baklavalarla gösterdiler.


Güvenli ve emniyetli bir şekilde seyir halinde olan sürücülere trafik ekipleri gerekli kontrolleri yaptıktan sonra  sürücülere “duyarlı ve güvenli bir motosiklet sürücüsü olduğunuz için sizlere teşekkür ederim” diyen Trafik ekipler amiri Komiser Cabbar Erdoğan daha sonra sürücülere bayram üzeri baklava ikram etti.

Tarfikten sorumlu yetkililer, yaz aylarının gelmesi ile trafikte bulunan motosikletlerin, kontrolsüz ve denetimsiz olması başta sürücüler olmak üzere trafikte bulunan diğer araçlar ve yayaların canlarına ve mallarına zarar getirdiğini, kazalar sebebi ile ölümlerin bile yaşanabildiğini ifade ettiler. Bu sebeple yaz aylarında eksik evraklı, tescilsiz, abartılı eksozlu motosikletler ve yine yaşı küçük motosiklet  sürücüleri üzerine denetimlerin sıklıkla yapılacağını vurgulayan yetkililer,  Denetimlerin ağırlığının seyir halinde olmak üzere devam edeceğini, halkımızın can ve mal emniyetinin kendi sorumlulukları olduğunu söyledi. Ekipler ayrıca ailelerin motosikletleri özellikle çocuklara ve ehliyeti olmayan şahıslara vermemelerini yönünde tavsiyelerde bulundular.